vrijdag 3 januari 2014

Essence get big lashes volume boost waterproof mascara

Heey

Vandaag laat ik jullie deze Essence mascara zieb. Ik denk dat dit wel de bekendste mascara van Essence is en hij is in diverse soorten en maten verkrijgbaar! Ik heb de blauwe, de waterproof, want je wil natuurlijk wel dat je mascara ook tijdens een regenbuitje goed blijft zitten!
De verpakking is mooi en lekker opvallend. De verpakking is niet lang maar wel breed! Ook het kwastje is lekker dik waardoor je veel volume kunt creƫren, een echte volumeboost dus!
De mascare klontert niet en verdeeld met het kwastje goed over je wimpers. Je hebt dus geen kleine hoopjes op je wimpers liggen, fijn! Veel meer heb ik eigenlijk niet over deze mascara te zeggen hij is fijn en lekker goedkoop. Hij kost namelijk rond de €2 en dat is voor een goede mascara zoals deze niet veel. Hij doet voor mij precies wat op de verpakking staat dat hij moet doen dus meer moeten we hier denk ik ook niet van verwachten!
Mijn ogen zonder mascara:
Met de Essence Get Big Lashes volumeboost waterproof mascara:
X Lieke

2 opmerkingen:

  1. Lijkt me een goede mascara, maar ik vrees dat als je van nature kleine wimpers hebt (yes, me!) het dan wel zal klonteren.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Lyana,

      Dit weet ik helaas niet omdat ik zelf vrij lange wimpers heb! Misschien eens via Google naar reviews zoeken, er zit vast wel iemand bij die net als jij korte nagels heeft! Succes!

      Verwijderen