dinsdag 31 december 2013

Favoriete webshops!

Hoi allemaal!
Ik hoop dat jullie een leuke avond/nacht hebben gehad! Om 2014 leuk te beginnen kun je natuurlijk lekker gaan internetshoppen! Maar het liefst wel betrouwbaar en veilig! Hieronder heb ik voor jullie een aantal leuke en veilige webshops onder elkaar gezet zodat jullie dit jaar veilig kunnen internetshoppen!

1. E.L.F. www.eyeslipsface.nl
Is een leuke en heel goedkope webshop! Goede kwaliteit spullen en 3 verschillende lijnen. Een lijn waar alles €1 kost, een lijn waar alles rond de €2 รก €3 en een lijn waar alles rond de €4. Allemaal niet duur en van de €1 lijn is de kwaliteit al super laat staan van de andere twee lijnen. Binnenkort komen er reviews online van een aantal producten, want vandaag is mijn bestelling binnengekomen! Nadeel verzendkosten zijn €6,95. 

2. Boozyshop www.boozyshop.nl
Een leuke webshop met buitenlandse merken zoals Sleek, China Glaze en Beauty UK. Dit zijn allemaal merken die niet zomaar in elke winkel verkrijgbaar zijn. En de meeste zijn lekker budget en goede kwaliteit!

3. Enchantra www.enchantra.com
Deze webshop is eigenlijk min of meer hetzelfde als Boozyshop. Allemaal buitenlandse en moeilijk verkrijgbare merken. Het enige verschil is dat Enchantra een groothandel is en dus in grote aantallen inkoopt waardoor het kab dat Enchantra ietsje goedkoper is dan Boozyshop.

4. Fresh Mint Cosmetics www.freshmintcosmetics.nl
Ook eigenlijk weer hetzelfde als de bovenstaande 2. Eigenlijk gewoon allemaal leuke webshops haha. Maar deze mocht ook niet in dit rijtje ontbreken! Maar in deze webshops vind je bijvoorbeeld ook merken zoals Maybelline! 

5. The Beauty Bakery www.thebeautybakery.nl
In deze webshop staan allemaal leuke zelfgemaakte beautyproducten. Dus denk aan badbruisballen en allemaal andere lekkere verwendingetjes. Dus als je jezelf eens lekker wil verwennen moet je zeker eens op deze site rondsnuffelen en bestellen!

X Lieke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten